Zaštita privatnosti

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za obrt Boudoir izrada šešira I odjeće primjenjuje se od 25. svibnja 2018. Korištenjem naših usluga povjeravate nam svoje podatke. Ova Izjava opisuje koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja obrta Boudoir, izrada šešira I odjeće, te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.boudoir.hr te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti obrta Boudoir se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.boudoir.hr te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama www.boudoir.hr od Vas tražimo podatke za slanje I dostavu, te podatke koristimo isključivo u te svrhe I ti podaci su povjerljivi. Podaci koje prikupljamo u svrhu pružanja usluge dostave su: ime i prezime, adresa, broj telefona i E-mail adresa.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko ste s nama podijelili osobne podatke, nećemo ih prosljeđivati trećim stranama bez Vašeg pristanka. Vaši osobni podaci prenosit će se trećim stranama samo koliko je potrebno za pružanje naše usluge ili ste nam za to dali suglasnost Nećemo prodavati, licencirati ili iznajmljivati Vaše osobne podatke trećim stranama. Možemo otkriti Vaše podatke kad u dobroj vjeri smatramo da je otkrivanje potrebno u skladu sa zakonima ili prema sudskom nalogu, ili radi zaštite prava, vlasništva ili sigurnosti drugih osoba, uključujući i našu vlastitu imovinu ili prava.

Kolačići / Cookies

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim  tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići i Google Analytics. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija popust imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Iako radnje pohrane i slanja kolačića Vama nisu vidljive njih je moguće kroz postavke internetskog preglednika izbrisati ili postaviti automatsko prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Postoje dvije vrste kolačića a to su privremeni i trajni kolačići. Privremeni kolačići se pohranjuju na računalu te se po zatvaranju web preglednika automatski brišu. Trajni kolačići ostaju pohranjeni u Vašem web pregledniku čak i po zatvaranju no obično imaju rok isteka. Najćešće se pohranjuju informacije koje bi olakšale pristup registriranim korisnicima što rezultira mogućnostima da korisnik bude zapamćen, odnosno da se ne mora svaki put iznova prijavljivati.

U svrhu pružanja bolje usluge i razumijevanja potreba korisnika koristimo se alatom Google Analytics u svrhu praćena interakcija korisnika. Iako Google bilježi veliki broj informacija poput geografskih i demografskih pokazatelja, Vaši podaci su zaštićeni te ne postoji način osobne identifikacije korisnika. Podaci o IP adresama korisnika postoje no oni su zaštićeni te informacije o IP adresama Google ne dijeli.

E novosti / Newsletter

Davanjem dozvole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje SMS-ova, elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se odjaviti s istog pritiskom na link „Odjava“.
Za slanje e-novosti (newsletter) koristimo platformu Mailchimp, američkog ponuđača Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, SAD, gdje su sačuvani ovi podaci korisnika: adresa elektronske pošte te ime i prezime. Ti podaci su sačuvani kod ponuđača Mailchimp na njegovim serverima u SAD kako bi mogli slati e-novosti (newsletter).Rocket Science Group prema ugovoru o obradi osobnih podataka obvezuje se poštivati EU prava s područja zaštite osobnih podataka. Rocket Science Group je obzirom na međunarodni prijenos podataka registriran za Štit privatnosti EU-SAD. Pravila privatnosti platforme Mailchimp dostupna su na adresi https://mailchimp.com/legal/privacy/

Facebook oglašavanje

Ova mrežna stranica koristi uslugu “Custom Audience” ponovljenog oglašavanja koju nudi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD (“Facebook”). Ta usluga omogućuje nam da ciljano oglašavamo svoje proizvode i usluge posjetiteljima naše mrežne stranice prikazivanjem personaliziranih oglasa posjetiteljima naše stranice kada koriste društvenu mrežu Facebook. Oznaka za ponovljeno oglašavanje integrirana je na internetskim stranicama. Daljnje informacije o ovoj usluzi možete pronaći u izjavi o privatnosti Facebooka na https://www.facebook.com/about/privacy/. Ako ne želite da “Custom Audiences” softver prikuplja podataka o vama, možete deaktivirati ovu uslugu preko sljedeće poveznice: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
Ova oznaka uspostavlja izravnu vezu s Facebook poslužiteljem kada posjetite našu mrežnu stranicu. To omogućuje Facebook poslužitelju da registrira koje ste od naših mrežnih stranica posjetili. Facebook te podatke pridružuje vašem osobnom Facebook korisničkom računu. Dodatne informacije o prikupljanju i korištenju vaših podataka od strane Facebooka, vaša prava u vezi s tim podacima i mogućnostima kako zaštititi svoju privatnost možete pronaći u izjavi o privatnosti Facebooka na https://www.facebook.com/about/privacy /. Ako ne želite da Facebook te informacije izravno povezuje s vašim Facebook korisničkim računom, možete deaktivirati “Custom Audiences” opciju. Morate biti prijavljeni na Facebook da to učinite.

Odjava

Važno je znati da u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informiranost, možete podnijeti osobno u našem studiju Boudoir, poštom na adresu Radićeva 22, 10000 Zagreb ili elektroničkom poštom na [email protected]

U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na [email protected].