O nama

onama-photo

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević s velikim žarom oblikuju svoju bajkovitu modnu viziju, satkanu od ženstvenih komada, slojevitih tekstura, čipkastih aplikacija i neodoljivih impresionističkih printeva, koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir.

Boudoir je osnovan 2001 godine u Zagrebu / Hrvatska, dizajnerice svoj rad i kolekcije kontinuirano predstavljaju putem revija, izložba i modnih kampanja.

Uvijek aktualne, no nikad trendovski orijentirane, njihove su kolekcije prepune poetičnih kreacija koje delikatno balansiraju između klasike i suvremenosti, lijepog i neobičnog, realizma i fantazije. Maštoviti dizajn, vrhunski materijali i minuciozna izrada priskrbili su im status ‘regionalnih kraljica couturea’, a njihove unikatne kreacije odavno se nose i izvan granica Hrvatske.

Paralelno s radom u modnoj industriji, od 2009. godine, uspješno se bave grafičkim i 3D dizajnom, članicama ULUPUH-a postaju 2011. godine. U periodu od 2016. – 2019. djeluju kao europski ambasadori strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja, zbog svoje strasti prema neformalnom vidu cjeloživotne edukacije kojom su proširile svoje vještine na nova područja dizajna.

Posjetite Boudoir na adresi Radićeva 22, Zagreb.